Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

De agenda van het Rotterdams Volkstheater loopt al weer behoorlijk vol. Onze tenten worden ook in 2019 ingezet bij tal van leuke en spectaculaire wijkfestivals en buurtactiviteiten. Daar zijn we blij mee,

Lees meer

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Marije Nie

Marije Nie; tapdans. Marije is muzikant met haar voeten: een dansende percussionist. Ze heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een een uitermate virtuoze en experimentele tapdanseres. Ze “tapt” al jarenlang met succes aan de weg en doet dit in de meest uiteenlopende formaties. Alleen bij het Rotterdams Volkstheater danste ze in één seizoen al samen met het Rotterdams Kamerorkest, de Tentband en met haar eigen trio.  Haar tap is een symbiose van muziek en dans; het ritme dicteert de beweging en de beweging bepaald het geluid. Ze is aldoor op zoek naar nieuwe mogelijkheden en staat altijd open voor nieuwe muziek en dans-combinaties. 

 

 


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: