Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

De agenda van het Rotterdams Volkstheater loopt al weer behoorlijk vol. Onze tenten worden ook in 2019 ingezet bij tal van leuke en spectaculaire wijkfestivals en buurtactiviteiten. Daar zijn we blij mee,

Lees meer

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Gi-Jo

Gi-Jo, veelzijdig, acrobatisch duo. Hun ruime ervaring, professionele houding en creatieve geest maakt dat zij een graag geziene gast zijn bij de evenementen van het Rotterdams Volkstheater. Zij hebben meerdere, zeer uiteenlopende acts en animaties.

Zo is er de hilarische acrobatiekvoorstelling van Gina en Jonny, de prachtige lichaamsacrobatiek in de voorstelling van Silla Sensuel en de Vuurshow waar, in oosterse sferen een combinatie wordt gemaakt met Tai Chi, twirling, oogstrelend acrobatiek en vuur. Denk je alles gehad te hebben komt daar Olim Nicolai aan met zijn dansende chimpansees Boris en Tasja. Een onnavolgbaar humoristische act waarin Boris en Tasja maar bijzonder moeilijk in de hand blijken te houden. De Yeti is een steltenanimatie waarin de een reusachtige harige aap onder begeleiding van een Neanderthaler vrouwtje vol verbazing over het festivalterrein banjeren. 

Acrobatenduo Gi-Jo komt soms ook met drie personen en vormen  dan het Back-up theater. Met Back-up spelen ze de voorstelling Comfortable. Een hilarische acrobatische voorstelling van drie koks die hun nieuwe gerecht presenteren. Dynamische acrobatiek, spectaculaire stunts en slapstickachtige scenes wisselen elkaar in hoog tempo af. De voorstellingen zijn voor alle leeftijden. Gi-Jo en Back-up geven ook workshops en trainingen.


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: