Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

De agenda van het Rotterdams Volkstheater loopt al weer behoorlijk vol. Onze tenten worden ook in 2019 ingezet bij tal van leuke en spectaculaire wijkfestivals en buurtactiviteiten. Daar zijn we blij mee,

Lees meer

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Fratelli Fiasco

Fratelli Fiasco: Eigenzinnig straattheater van theatermaker Jeanmarie Bevort. Het repertoire van Fratelli Fiasco bestaat uit twee voorstellingen; “de Dwerg” en “Circo Fiasco”. Voorstellingen waar hij al jaren mee over de wereld trekt en als het even kan ook Rotterdam mee aandoet. Voorstellingen ook die nog altijd in ontwikkeling zijn. Altijd is Jean Marie weer aan het bijstellen van de voorstellingen.

In de poetische voorstelling de Dwerg  wordt het publiek meegesleept in een ervaring die het midden houdt tussen een droom en een sprookje. Zonder één woord mensentaal te spreken neemt de komische en ontroerende dwerg jong en oud mee met zijn opmerkelijke verbeeldingskracht.

De voorstelling Circo Fiasco is een levendig clownsspektakel met komisch illusionisme, hilarische evenwichtstoeren en hartverwarmende muziek. In deze voorstelling is improvisatie troef en speelt het publiek te tweede hoofdrol. Naast ingenieuze decors voor de voorstellingen beschikt Fratelli Fiasco over een eigen tribune voor ± 80 personen.


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: