Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

De agenda van het Rotterdams Volkstheater loopt al weer behoorlijk vol. Onze tenten worden ook in 2019 ingezet bij tal van leuke en spectaculaire wijkfestivals en buurtactiviteiten. Daar zijn we blij mee,

Lees meer

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Circus Klomp

Circus Klomp is een oerhollands acrobatenduo waarin het boerenechtpaar Driekus en Bertha zich ieder keer weer in de meest onmogelijke posities weten te manoeuvreren. Hun dagelijks leven ontaard voortdurend in een kolderiek schouwspel van gewaagde acrobatiek en fysiek theater.

 

De keukentafel is hun podium; boerenoerkracht en ragfijne finesse de drijfveer om huiselijke hobbels het hoofd te bieden. In wisselende acts komen ze  in de problemen op eenwielers, BMX-fietjes, bovenop een stapel stoelen, op stelten en verstrengeld in elkaar.

Met voorstellingen als Kalverliefde, Stoelendans, Fietsrodeo en de Fietsacrobatiek zoeken ze de grenzen op van zichzelf en het materiaal. Alle voorstellingen zijn doorspekt met een droogkomische humor en zijn geschikt voor alle leeftijden.


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: