za 14 - zo 15 sept Hefpark Muziekpark, Rotterdam Feijenoord

In het weekeind van 14 en 15 september verandert het Hefpark in een muziekpark, het Hefpark Muziekpark! Het Hefpark ligt op de grens van Feijenoord, de Kop van Zuid en het Noordereiland, aan de voet van de Hef op Zuid. Hefpark Muziekpark. De beste, de mooiste en de ontroerendste muziek van Rotterdam Zuid.

 

Zaterdags, 14 september 2019

10.00-15.00 een BMX-evenement georganiseerd door de BMX Fietsclub Dansh. 

v.a. 16.00 uur diverse openbare repetities in de circustent, 

en ’s avonds is hetvanwege het 150 jarig bestaan van Feijenoord en Noordereiland feest, met een optreden van het Turkse koor Bizden Sezler Korusu.

 

Zondags, 15 september 2019

13.00 uur Richard Moti (wethouder Werk, Inkomen en Nationaal Programma Rotterdam Zuid) verricht de opening, daarna is het muziek in de circustent: Koor op Zuid, Klassiek op Zuid, Waldin Roes, en de Noordereiland Opera waarin jonge en oude bewoners van het Noordereiland het verhaal over 150 jaar Noordereiland zingen, live begeleid door de band van componist Bart Egeter. Een community art project op zijn best. Tenslotte de Grande Finale met Joris Lutz.

 

 

En verder:

Op het containerpodium van ‘Rotterdam Make it Happen’ treden lokale artiesten op, zoals Guy Gorman, Grup Kardelen, Malika EL Abdellaoui en Ed Rust.

 

Kinderen kunnen meedoen aan activiteiten zoals schminken, henna, en een kunstworkshop door Niffo.

 

Het Hefpark Muziekpark is gratis toegankelijk. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, de wijkraden Feijenoord, Kop van Zuid en Noordereiland, Stichting Bevordering van Volkskracht en het Elise Mathildefonds.

 

Hefpark Rotterdam, hèt doe-het-zelf park van Feijenoord, Noordereiland en de Kop van Zuid.

 


 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.